top of page

Prosjekter

OPPUSSING AV HUS

Hele renoveringen av huset ble utført i etapper over to år, i henhold til arkitektens prosjekt. Et profesjonelt team, nøye utvalgt av selskapet, fikk i oppdrag å håndtere alt renoveringsarbeidet. Dette inkluderte koordinering av materialleveranser og kvalitetskontroll gjennom hele prosessen. I løpet av det første året ble bygningens fundament fornyet og alle bærende konstruksjoner skiftet ut. Det andre året var hovedfokuset på å renovere fasaden og stuen i første etasje. Selskapets profesjonelle team gjorde sitt ytterste for å sikre at prosjektplanen ble fulgt og at arbeidet ble utført med høy standard.

PEIS

Vi tok på oss den spennende utfordringen med å designe en gammel peis og vurderte nøye alle aspekter for å skape et fantastisk midtpunkt i rommet. Designet var en perfekt blanding av moderne elementer, med elegante linjer og naturlige materialer som stein og gjenvunnet tre. Det ble lagt stor vekt på å velge materialer som harmonerer med den generelle interiørestetikken og forsterker den koselige atmosfæren i rommet. 

Peisens dimensjoner ble nøye planlagt for å utfylle rommets proporsjoner og skape en følelse av balanse og visuell appell. Rommets inngangsparti er tilpasset den nye utformingen av peisen.
Hver eneste lille detalj, fra valg av manteldekor til plassering av dekorativt tilbehør, ble nøye gjennomtenkt for å løfte hele interiøret, noe som resulterte i et helt fantastisk peisprosjekt.

SOMMERLY


Det koselige sommerlyet nær innsjøen er gjennomtenkt utformet for å passe inn i det omkringliggende landskapet. Det er valgt bærekraftige materialer som passer til den overordnede designen, og det er gjort med omhu og ansvarlighet. For å fullføre prosjektet blir det lagt vekt på eksteriøret. Dette kan innebære landskapsarbeid, anleggelse av stier og tilføring av utendørsfasiliteter som en hengekøye eller en sittegruppe hvis du ønsker det. I løpet av byggeprosessen sørger regelmessige inspeksjoner og kvalitetskontroller for at tilfluktsrommet bygges i henhold til de ønskede spesifikasjonene og standardene - et perfekt fristed om sommeren.

BADEHUSET

Kom inn i det vakre omkledningsrommet i badehuset, der Augustinas har forvandlet murstein og eik til et fantastisk mesterverk. Eikeveggene, som er 4 cm tykke, har unike merker fra barkbillen og en spesiell brenne- og slipeprosess som gir dem farge. Gulvet, som er laget av 2,5 cm tykke eikeplanker, skaper en fengslende bølgelignende effekt med sine eksklusive forbindelser. Et gammelt eikeskap og et bord med epoksylimt eikeoverflate tilfører rommet sjarm. Vasken er en smart kreasjon som er laget ved å lime sammen eikebiter fra bunnen. Veggene er prydet med fliser som er mellom 160 og 140 år gamle, noe som gir en følelse av historie. Møblene har uvanlige former og gamle baltiske utskjæringer, noe som gir rommet et kunstnerisk preg. Kom inn i dette fortryllende omkledningsrommet, der håndverk og kreativitet forenes på en enkel, men fantastisk måte.

bottom of page